Bloc on cultivar emocions.

divendres, 6 d’abril del 2018

Entrega del llibre de Els orígens de l'atletisme a les terres de Ponent. Els cóssos de la cordera (1431 - 1960) a Francesc Reig, de 104 anys a la biblioteca Maria Mercè Marçal de Torregrossa.




Presentació de Plural imperfecte a la biblioteca pública de Lleida amb Laia Noguera




dimecres, 4 d’abril del 2018

Biblioteca Jaume Vila. Mollerussa


21/03/2018 // ADULTS // GENERAL





Ahir vam iniciar la nostra Setmana de la Poesia amb la presentació del poemari d'en Jaume Suau, "Plural imperfecte", publicat per l'editorial Fonoll. Van acompanyar al poeta en la presentació Anton Not , Josep Camps i Marc Solsona. L'autor també va adreçar unes paraules  i va recitar alguns dels poemes que formen part d'aquest recull. 



PLURAL IMPERFECTE DE JAUME SUAU A LLEIDA

L'obra poètica "Plural imperfecte" de Jaume Suau es presentarà a Lleida el dimecres 4 d'abril. La presentació segueix a la que es va fer a Bellvís el passat 16 de febrer. Des de Mascançà animem a assistir a la presentació.




Presentació de "Plural imperfecte", de Jaume Suau.
17/02/2018

Aquest divendres, 16 de febrer, es va presentar a la sala d'actes del Casal Cultural "Sebastià Serrano" el poemari d'en Jaume Suau, "Plural imperfecte", publicat per l'editorial Fonoll. Van acompanyar al poeta en la presentació Josep Gelonch, en representació de l'editorial, i Josep Camps, que en va fer un comentari crític. L'autor també va adreçar unes paraules al nombrós públic assistent i va recitar alguns dels poemes que formen part d'aquest recull.





La Biblioteca Comarcal inicia la Setmana de la Poesia amb la presentació de ‘Plural imperfecte’ de Jaume Suau


Presentació de "Plural imperfecte" a la Biblioteca Comarcal
La Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa va encetar dimarts els actes commemoratius de la Setmana de la Poesia amb la presentació del llibre «Plural imperfecte» (Editorial Fonoll), del mollerussenc Jaume Suau. La presentació del llibre va ser preludi de la commemoració, dimecres, del Dia Mundial de la Poesia, sent Mollerussa la seu de l’acte central de la demarcació.
En la presentació de dimarts, Jaume Suau, autor de «Plural imperfecte», va explicar que el llibre, el qual inclou 62 poemes de vers lliure, és fruit de “la contemplació i la percepció de les petites coses que passen al nostre voltant” amb l’objectiu “d’entendre les emocions”. Per la seva part, l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, qui va presidir la presentació, va assegurar que el llibre “és capaç de transmetre i donar un llenguatge nou a moltes realitats en funció de com es llegeix”. “Transmet pau, nostàlgia i tot i que no és optimista fa una foto fixa dels estats d’ànim”, va concloure. Tampoc van estalviar qualificatius el filòleg Josep Camps, qui va assegurar que la poesia de Jaume Suau “uneix qualitat, interès i facilitat per ser entesa” i el poeta i també filòleg Anton Not, el qual en va destacar la senzillesa i la manca d’hermetisme.